TELEWERKEN: draag ook als bedrijf je steentje bij in de strijd tegen Corona

KoenNieuws

Het wordt ons in deze corona-tijden dan wel afgeraden om letterlijk de handen in elkaar te slaan, toch moeten we meer dan ooit samen naar een oplossing zoeken. Alleen zo kan de economie blijven draaien en kan iedereen in zijn of haar levensonderhoud blijven voorzien.
Helaas zijn er al een aantal sectoren waar alle activiteiten geschorst worden, maar andere jobs kunnen en mogen in geen geval worden stilgelegd. Denk aan de zorgsector, apothekers en supermarkten.
Daar tussenin zitten heel wat taken die niet per se plaatsgebonden zijn.

Telewerken, afstandswerken, thuiswerken of remote working

Deze begrippen zijn al lang gekend, maar tot nu toe werden ze wat in een vergeethoek geduwd. Heel wat bedrijven hebben al de nodige technologieën in huis om thuiswerken mogelijk te maken, maar benutten die nog veel te weinig. Deze corona-crisis is de uitgelezen kans om werken vanop afstand te implementeren en te testen.
Wij vestigen graag je aandacht op volgende niet te missen tools:

Microsoft Teams

Microsoft Teams is een onderdeel van Office 365 dat je onderneming helpt om productiever en efficiënter te werken op kantoor, thuis of onderweg. Deze tool biedt je een samenwerkingsomgeving met chat, videogesprekken, vergaderingen, samenwerken aan bestanden en nog veel meer.

De vergadermodule wijst zichzelf uit: als organisator blokkeer je een tijdsframe in je agenda en nodig je teamleden uit om deel te nemen. Via deze uitnodiging kan je dan eenvoudig inloggen op de vergadering, zodat je met elkaar kan praten, chatten en documenten of je desktop delen.
Activeer Microsoft Teams en ervaar het gemak van efficiënt samenwerken altijd en overal.
Bovendien heeft Microsoft besloten om Teams gedurende 6 maand gratis ter beschikking te stellen om zo het Covid-19-virus het hoofd te kunnen bieden.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO

Cloudtelefonie of VoIP (Voice over IP) biedt het grote voordeel dat je alle medewerkers met elkaar verbindt alsof ze zich in 1 gebouw zouden bevinden, ook al werken ze van thuis of zijn ze onderweg. Ook je vaste lijn wordt mobiel. Bellen met je gsm gebeurt over de vaste lijn waardoor je correspondent gewoon het algemeen nummer van je bedrijf ziet verschijnen op de display.

Zo creëer je steeds een professionele indruk, alsof je gewoon, fysiek op kantoor werkt.
Nog geen Cloudtelefonie in je bedrijf?

CONTACTEER ONS VOOR EEN VRIJBLIJVEND VOORSTEL